(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Hei Sinä aktiivinen yökyöpeli! Istahda alas ja lue tämä tarkemmin.

 

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

ilta ja yötyöhön Kuopioon. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen tuotantotilojen ja -laitteiden puhdistusta matalapainepesemällä. Työtä tehdään arki-iltaisin ja öisin sekä mahdollisesti lauantaisin, yhteensä viikkotyötunteja kertyy tilanteesta riippuen 20-37,5 h/vko.

 

Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten vaatimuksena on hyvä peruskunto. Lisäksi edellytämme vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta työaikojen ja muuttuvien tilanteiden suhteen. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Taavetti Hyvänkä puh. 050 385 7514 tai sähköpostilla taavetti.hyvanka@lassila-tikanoja.fi.