(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt tarmokasta ja fyysiseen työhön tottunutta MATALAPAINEPESIJÄÄ elintarviketeollisuuden asiakaskohteseemme Valkeakoskelle.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut. Tehtävässä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita matalapainepesulla. Työtä tehdään yövuorossa arkisin klo 21-05 välillä. Työsuhde on määräaikainen 30.9.2019 asti ja kokoaikainen työajan ollessa 37,5 h/vko.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisesta työstä, soveltuvan koulutuksen katsomme eduksesi. Halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Toivomme, että olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön ja että sinulla on hyvä asenne työntekoon. Sinun tulee osata ottaa vastuuta omasta työn laadustasi. Työssäsi tarvitset kykyä kommunikoida suomeksi. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on jo suoritettuna hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti. Sinulla olisi hyvä olla myös ajokortti ja oma auto käytössä huonojen kulkuyhteyksien takia.


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.3.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme yli 35 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.