(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Oletko iltavirkku ja kaipaatko fyysistä työtä? Tämä voi olla tehtävä juuri Sinulle!

Haemme nyt Forssan aluelle motivoituneita ja toimeliaita

MATALAPAINEPESIJÖITÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen elintarvikealan asiakaskohteeseemme Forssaan. Työ on korkean hygienian puhdistusta tehtaan tiloissa, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua. Lisäksi työhön kuuluu tehtaan toimistotilojen siivousta. Työ on pääsääntöisesti ilta- ja yötyötä, viikkotyötunteja kertyy tehtävästä riippuen 12 - 37,5. Etsimme nyt useampaa tekijää, joten kerrothan hakemuksessasi kuinka paljon / monenako päivänä olet valmis tekemään töitä ja katsotaan löytäisimmekö juuri Sinulle sopivan yhdistelmän työtä ja vapaa-aikaa!

Pesijöiltä edellytämme huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.    

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. 

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.