(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Oletko iltavirkku vai tunnetko yötyön omaksesi ja kaipaat fyysistä työtä? Tässä tapauksessa lue tämä tehtävä tarkemmin!

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

MATALAPAINEPESIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen elintarvikealan asiakaskohteeseemme Vantaan Vaaralan alueelle. Tässä tehtävässä suoritetaan korkean hygienian puhdistuspalvelua matalapainepesumenetelmällä. Työtä tehdään pääsääntöisesti yötyönä maanantaista perjantaihin ja työvuoro sijoittuu noin klo 23-06 välille. Yhteensä työtunteja kertyy noin 27,5 tuntia viikossa. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työ on tiukasti sidoksissa tehtaan toimintaan sekä valmiutta työskennellä silloin tällöin viikonloppuisin.

Pesijöiltä edellytämme huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta, suomen kielen taitoa sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, etenkin matalapainepesuista, mutta kaikkein eniten arvostamme kuitenkin korkeaa motivaatiota ja halua oppia! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa. Tehtävässä on mahdollisuus urakkapalkkaan koeajan jälkeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja-fi. Huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.