(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

MATALAPAINEPESIJÄÄ

iltatyöhön Turkuun. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen erilaisten tuotantotilojen, laitteiden ja välineiden puhdistusta matalapainepesemällä sekä muuta tilojen puhtaanapitoa. Työtä tehdään arki-iltaisin klo 15-23, yhteensä viikkotyötunteja kertyy täydet 37,5 h/vko.

Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten vaatimuksena on hyvä peruskunto. Lisäksi edellytämme vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta työaikojen ja muuttuvien tilanteiden suhteen. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten.

Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi.