(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt kahta reipasta MATALAPAINEPESIJÄÄ Äänekoskelle tuurausvuoroihin.

Työtehtäviisi kuuluu elintarvikesiivous teollisuusympäristössä. Työsuhde on vakituinen. Päiväsiivoojalla työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14. Iltatuuraajan työvuoro alkaa klo 14, toisinaan satunnaisia yövuoroja klo 21 alkaen. Marras-joulukuussa mahdollisuus myös viikonloppuvuoroihin. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä motivaatio ja reipas asenne. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, koska työ on fyysisesti melko raskasta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.3.2018. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.