Matalapainepesijä yötyöhön
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet – teemme nimittäin kiertotaloudesta totta! Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme

 

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

elintarviketehtaan tuotantotilojen puhdistustehtäviin Valkeakoskelle. Työ on elintarviketehtaan tilojen ja laitteiden matalapainepesuna tapahtuvaa siivousta. Työ sisältää myös aktiivista kanssakäymistä asiakkaan kuin muidenkin työntekijöiden kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva  Työn touhussa ollaan ma-pe noin klo. 20.00-4.00. Tehtävän palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES PL 5 mukaan, sekä saat tietty työhön kuuluvat ilta- ja yölisät. Pohditko miltä työt elintarvikehygienian parissa näyttää? Kurkkaa lisää meidän videosta, jossa Joni kertoo lisää

 

Pesijöiltämme edellytämme tunnollisuutta, huolellisuutta, joustavuutta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Asiakaskohteessa vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Olet myös ennen kaikkea tiimipelaaja, sillä työtä tehdään tiiviissä porukassa ja ympäristössä - hymyn tuominen työyhteisöön ehdoton plussa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävässä eduksi.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi myös viisinumeroisen ID-numeron, jonka löydät L&T:n työpaikkailmoituksen otsikosta. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot