(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä yötyöhön Kuopioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

L&T tekee töitä paremman huomisen puolesta! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tule meidän remmiin mukaan!  

 

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

MATALAPAINEPESIJÄ

ilta-/yötyöhön Kuopioon. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen tuotantotilojen ja -laitteiden puhdistusta matalapainepesemällä. Työtä tehdään iltaisin ma-pe ja lisätunneille on mahdollisuus lauantaisin. Viikossa tunteja kertyy tilanteesta riippuen 25-37,5 h/vko. Palkkaus on KIPA TES: n mukainen. 
 

Mitä odotamme tulevalta tiimiläiseltämme?


Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten vaatimuksena on hyvä peruskunto. Lisäksi edellytämme vastuullista ja itsenäistä työotetta, sekä joustavuutta työaikojen ja muuttuvien tilanteiden suhteen. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Siivottavassa kohteessa käsitellään kalaa tai sen jalosteita, joten kala-allergiselle tämä työ ei sovellu.

 

Tarjoamme sinulle:

 

- pysyvän ja kokoaikaisen työn isossa yrityksessä

- puhtausalan huippuammattilaisista koostuvan työtiimin ja modernit työvälineet

- laajan työterveyshuollon sekä sitä entisestään laajentavan sairauskassan

- henkilökuntakerhot, sekä liikunta- ja kulttuurisetelit

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden

- työehtosopimuksen mukaisen palkan ja turvan sekä mahdollisuuden urakkapalkkaukseen

- mahdollisuuden edetä hyvien työsuoritusten myötä - vain taivas on rajana!

 

Hae paikkaa osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.