Matalapainepesijä yötyöhön Keravalle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet – teemme nimittäin kiertotaloudesta totta! Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

elintarviketehtaan tuotantotiloihin Keravalle. Työ on elintarviketehtaan matalapainepesua ja työtä tehdään pääsääntöisesti pe-su yöaikaan 15h/viikossa. Vuoroja saattaa olla myös arkena. Työ on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkka maksetaan tuttuun tapaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan PL5 (12,76€/h), sekä saat tietty työhön kuuluvat ilta- ja yölisät.

 

Pesijöiltämme edellytämme tunnollisuutta, huolellisuutta, joustavuutta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Asiakaskohteessa vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Olet myös ennen kaikkea tiimipelaaja, sillä työtä tehdään tiiviissä porukassa ja ympäristössä - hymyn tuominen työyhteisöön ehdoton plussa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävässä eduksi.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi rekrytiimille rekry@lassila-tikanoja.fi Lisääthän viestiisi työpaikkailmoituksen viisinumeroisen ID-numeron, joka löytyy otsikon perästä. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot