Matalapainepesijä yötöihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2021

Hei SIIVOOJA – me etsimme sinua yötöihin elintarviketeollisuuteen Kauhavalle! Tässä tehtävässä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojen ylläpitosiivouksesta matalapainepesumenetelmin. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin sekä tuotannon tarpeiden mukaan silloin tällöin myös viikonloppuisin. Työtä tehdään öisin klo 22:00 – 05:00 välillä. Työvuoron pituus on 7–7,5 tuntia päivä. Työsuhde on osa-aikainen (30–37,5 h/viikko) ja määräaikainen 31.12.2021 asti.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneet Eeva-Riitan urapolusta https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/siivouksen-palveluesimiehesta-liiketoimintayksikon-johtoon.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.


Sinulta me toivomme


  • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja puhdistuspalvelualan tutkintoa, mutta vielä työkokemusta tärkeämpänä pidämme reipasta asennetta ja halua oppia.
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta.
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.
  • hyvää fyysistä kuntoa, sillä matalapainepesumenetelmä on fyysisesti raskasta.
  • hygieniapassia ja työturvallisuuskorttia.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae viimeistään 31.10.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot