(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä vakituiseen tehtävään
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Pidätkö fyysisestä ja joustavasta työstä? Etsitkö pidempiaikaista työsuhdetta? Loistavaa! Tämä työpaikka voi siinä tapauksessa olla kuin tehty sinulle!

Haemme nyt asiakasyrityksemme lisääntyvään tarpeeseen MATALAPAINEPESIJÄÄ Kuopioon.

Työskentelet tehtaan laitteiden puhdistustehtävissä sekä pitäen huolta yleisestä siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oman auton/pyörän käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymisessä, koska työympäristö sijaitsee muutamien kilometrien päässä keskustan alueesta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ tehdään aamuvuorossa klo 05 -13.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Olet luotettava ja työtä pelkäämätön luonne. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle pidempikestoista työsuhdetta ja työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa ja yhdistä jo luotu profiilisi järjestelmässämme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä