Matalapainepesijä Paimioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Oletko iltavirkku ja kaipaat fyysistä työtä? Tässä tapauksessa lue tämä tehtävä tarkemmin!

 

Etsimme ammattimaiseen tiimiimme sopivaa

 

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

 

elintarviketehtaan tuotantotiloihin Paimiossa. Työ on elintarviketehtaan matalapainepesua ja työtä tehdään iltaisin alkaen kello 15.00. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Työ sisältää myös toimistotilojen siivousta ja aktiivista kanssakäymistä asiakkaan kuin muidenkin työntekijöiden kanssa.

 

Pesijöiltämme edellytämme tunnollisuutta, huolellisuutta, joustavuutta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Olet myös ennen kaikkea tiimipelaaja - hymyn tuominen työyhteisöön ehdoton plussa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466028
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre35756683.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Paimio