(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä Paimioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Oletko iltavirkku ja kaipaat fyysistä työtä? Tässä tapauksessa lue tämä tehtävä tarkemmin!

 

Etsimme ammattimaiseen tiimiimme sopivaa

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

elintarviketehtaan tuotantotiloihin Paimiossa. Työ on elintarviketehtaan puhdistusta ja työt ajoittuvat pääsääntöisesti n.klo 12.00 lauantaihin, mutta myöskin viikolla saattaa olla satunnaisesti työvuoroja. Töitä kertyy viikossa noin 7,5h. Työt soveltuvat hyvin esimerkiksi opiskelijoille, jotka haluavat lisätuloja opintojen ohella.

 

Pesijöiltämme edellytämme tunnollisuutta, huolellisuutta, joustavuutta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Olet myös ennen kaikkea tiimipelaaja - hymyn tuominen työyhteisöön ehdoton plussa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.