(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä Kuopioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Kaipaatko aktiivista työtä, jossa saa takuuvarmasti päivän askeleet täyteen? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

 

Etsimme tarvittaessa töihin kutsutttavia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

vakituiseen ja osa-aikaiseen työhön Kuopioon. Työ on elintarviketehtaan tuotantotilojen puhdistusta, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua, myöskin työhön kuuluu tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Töitä on tarjolla iltaisin kello 13.00-18.00 eli noin 5h päivässä. Tuotantotiloissa käsitellään kala-ainesta, joten huomioithan tämän mikäli sinulla on kala-allergia. 

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi. Toivomme myös joustavuutta työaikojen suhteen, mikäli joskus on tarvetta ylitöihin. 

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

 Saat meiltä:
   - Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
   - Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
   - Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
   - Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc