(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä kesätöihin Kuopioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Oletko yökyöpeli ja kuljet kotonakin imuri kainalossa? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

 

Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

MATALAPAINEPESIJÖITÄ ilta ja yötyöhön Kuopioon!

 

Työ sisältää elintarvikealan yrityksen tuotantotilojen ja -laitteiden puhdistusta matalapainepesemällä. Työ on fyysisesti rankkaa, joten kesäkuntoon pääset tässä työssä takuuvarmasti! Työtä tehdään arki-iltaisin ja öisin sekä mahdollisesti lauantaisin. Yhteensä viikkotyötunteja kertyy tilanteesta riippuen noin 20-37,5 h/vko, joten ehdit näyttiä myös kesäauringosta!

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Hyvällä peruskunnolla varmistat, ettei työ käy liian raskaaksi. Loistavaksi tekijäksi pääset myös vastuullisella asenteella, itsenäisellä työotteella sekä joustavuudella työaikojen ja -tehtävien suhteen. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa.  Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä.

 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Taavetti Hyvänkä puh. 050 385 7514 tai sähköpostilla taavetti.hyvanka@lassila-tikanoja.fi.