(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä iltatyöhön Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Oletko iltavirkku ja kaipaat aktiivista työtä? Omaatko hyvän peruskunnon ja suorastaan nautit fyysisestä työstä? Nyt saattoi napata! Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

kokoaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen myymälätilojen ja -välineiden matalapainepesua. Työhön tarvitaan erittäin hyvää fyysistä kuntoa, sekä positiivista asennetta! Työtä tehdään välillä klo.14.00-21.30 ja viikkotunteja kertyy täydet 37,5h. Palkkaus menee meillä aina Kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti. Työn makuun pääset vaikka heti!

 

Aikaisempi työkokemus matalapainepesuista tai siivouksesta on plussaa, mutta arvostamme eniten halua oppia työhön. Työ on erittäin vastuullista ja fyysisesti rankkaa, joten edellytämme tulevalta tiimiläiseltämme hyvää peruskuntoa. Lisäksi toivomme vähän joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle, sillä työ on tiukasti sidoksissa asiakkaamme tuotannon rytmiin. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Kohtalainen suomenkielentaito olisi kommunikoinnin kannalta myös toivottua. 

 

Meiltä puolestasi saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Työpäivän jälkeen sinulle on varmasti kertynyt tuhansia askeleita ja hiki on virrannut. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien muodossa. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja tässä kohteessa palkkaluokka on 4, eli euroina 12,00€ + lisät. 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.