(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä aamutyöhön Kuopioon
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Oletko todellinen aamuvirkku, joka ei kammoksu varhaisaamuja? Etsitkö itsenäistä ja aktiivista työtä? Lue tämä tarkkaan! Etsimme nimittäin 

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen tuotantotilojen ja -laitteiden puhdistusta matalapainepesemällä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tehtaan sosiaali- ja toimistotilojen siivous 2h päivässä. Töitä tehdään arkisin aamuisin alkaen klo. 05.00-13.00. Paikka on kokoaikainen eli viikossa töitä kertyy täydet 37,5h. Palkkaus määräytyy Kipa TES: n mukaan. 

 

Kohteen esimiehen mukaan: aikaisempi työkokemus matalapainepesuista tai siivouksesta on plussaa, mutta arvostamme eniten halua oppia työhön. Työ on erittäin vastuullista ja itsenäistä, sekä edellyttää tekijältään hyvää peruskuntoa. Tässä tehtävässä saat takuuvarmasti täyteen päivän askeleet! Lisäksi toivomme vähän joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle, sillä työ on tiukasti sidoksissa asiakkaamme tuotannon rytmiin. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

 

Meiltä saat puolestaan vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Oletko hakemamme työntekijä? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

 

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner