(Poistunut julkaisusta)

Matalapaine- ja allaspesijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Oletko iltavirkku tai yökyöpeli ja kaipaat aktiivista työtä? Nyt saattoi napata!

Etsimme nyt Vantaalle motivoituneita ja toimeliaita

MATALAPAINE- JA ALLASPESIJÖITÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen elintarvikealan asiakaskohteeseemme. Työ on korkean hygienian puhdistusta tehtaan tiloissa, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen, altaiden sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua. Lisäksi työhön kuuluu logistiikkasiivousta. Työtä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa ja töitä on tarjolla tehtävästä riippuen 5 - 37,5 tuntia viikossa. Etsimme nyt useampaa tekijää, joten kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon / monenako päivänä olet valmis tekemään töitä ja katsotaan, löytäisimmekö juuri Sinulle sopivan yhdistelmän työtä ja vapaa-aikaa!

Tehtävissä on mahdollisuus urakkapalkkaan viimeistään koeajan päättymisen jälkeen, jolloin voit todella vaikuttaa omaan ansiotasoosi aktiivisuudellasi!

Arvostamme nopeaa ja huolellista työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon tehdasolosuhteissa. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten saat takuuvarmasti päivän askeltavoitteen täyteen! Odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa sekä toivomme, että pystyt tekemään töitä itsenäisesti ja toimimaan yhdessä tiimisi kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.