(Poistunut julkaisusta)

Masterkeying Designer
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haussa vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun

MASTERKEYING DESIGNER

Tehtävässä toimit Abloy Oy:n mekaanisten sekä sähköisten lukostojen sarjoituksen asiantuntijana. 

Tehtävä on monipuolinen kokonaisuus itsenäistä suunnittelua, tiimityötä sekä asiakaspalvelua. Vastaat tehtävässä siitä, että asiakkaat saavat asiantuntevaa, nopeaa ja odotukset ylittävää palvelua. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden asiakaspalveluosastojen, myyntiorganisaation sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä parasta on sen monipuolisuus ja haasteellisuus. Pääset ratkaisemaan tarkkuutta vaativia ongelmia itsenäisesti ja leikkimään numeroilla loogisten sääntöjen mukaan.  

Menestyt tehtävässä, jos olet huolellinen, ratkaisuhakuinen ja sinulla on vahva looginen päättelykyky. Olet asiakaspalveluhenkinen ja uskallat tehdä päätöksiä itsenäisesti. Tarvitset hyvää tietotekniikkaosaamista sekä sujuvaa suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi. Jos pidät logiikkapeleistä kuten sudokusta, pidät myös sarjoituksien suunnittelusta. 

Meidän tiimissä on mukava ja välitön ilmapiiri. Pääset tekemään töitä rautaisten ammattilaisten kanssa, jotka auttavat ja tukevat toisiaan kiperissä tilanteissa. 

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa (vko 43) asiakaspalvelupäällikkö Susanna Martikainen, p. 020 599 2585 ja (vko 44) Head of Service Center Suvi Lehikoinen, p. 020 599 2232.