Mastercam-osaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Etsimme asiakkaallemme Mastercam-osaajaa koneistukseen. 

Työnkuva:
Työhön kuuluu koneistusta alihankintakonepajassa. Koneistuksen lisäksi teet myös CNC-koneiden ohjelmointia sekä sen suunnittelua. Pääasiassa koneistuksen materiaalina on musta rauta ja kappalekoot ovat vaihtelevia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Odotamme, että valittavalla henkilöllä on aiempaa kokemusta koneistuksesta sekä Mastercamista. Sinulla on tekninen peruskoulutus, halu ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita ja kokemusta myös omin käsin tekemisestä. Voit olla uran alussa oleva tai jo alan ammattilainen eikä englannin kieli tuota sinulle ongelmia. Toivomme sinulta myös ulospäin suuntautuneisuutta ja joustavuutta. Työn tekeminen on sinulle motivoivaa, mielekästä ja viihdyt hyvin metallialalla. Olet myös oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. 
Tarjoamme sinulle:
Kiinnostavan työtehtävän vaihtelevien kokonaisuuksien parissa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Saat koko työsuhteen ajaksi myös osaavan HR-tiimin tuen. Yrityksessä on matala organisaatio, jonka ansiosta kehittyminen on ketterää sekä työ sujuu joustavasti.
Hakuprosessi:
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit paikasta, käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta kerro osaamisestasi ja palkkatoiveesi.
Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: Mastercam, CNC-koneistus, metalliala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot