MasterCam-osaaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Purvac oy valmistaa eri teollisuuden aloille asennusvalmiita tuotteita prosesseina muovin lämpömuovaus, polyuretaanin muottiin vaahdotus, ompelu, verhoilu ja kokoonpanotyö. Merkittävä osa tuotannosta menee vientiin.

Haemme n. 45 henkilön joustavaan ja tiiminomaiseen yritysympäristöön uutta jäsentä kasvamaan muovin ja osahankinnan ammattilaiseksi. Ensimmäisessä vaiheessa työtehtävät keskittyvät CNC-koneiden käyttöön ja ohjelmointiin sekä erilaisten protojen ja mallien rakenteluun. Jatkossa tuotekehitys ja asiakasrajapinnassa toimiminen liittyvät tehtäväkuvaan.

Odotamme, että valittavalla henkilöllä on tekninen peruskoulutus, halu ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita ja kokemusta myös omin käsin tekemisestä. Myös englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito kuuluu perusedellytyksiin. Erityisinä etuina pidämme MasterCam osaamista, ulospäin suuntautuneisuutta ja kokemusta pienen/keskisuuren yrityksen joustavista toimintatavoista.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi www.purvac.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241560
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti