(Poistunut julkaisusta)

Master Data Specialist
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haussa nyt

MASTER DATA SPECIALIST

Äänekoskelle hankinnan palvelukeskukseen.

Metsä Groupilla on hankinnan palvelukeskukset Suomessa Äänekoskella ja Puolassa Gdanskissa. Äänekosken hankinnan palvelukeskus palvelee Metsä Groupin yksiköitä nimikkeiden ostotietojen hallinta- ja ylläpitotehtävissä. Hankinnan operatiivisessa yksikössä ostotoimintojen ammattilaiset ovat avainroolissa kehittämässä entistä laadukkaampaa hankintapalvelua ja luomassa uutta, yhtenäistä toimintatapaa menestyvään Metsä Groupiin. 

Mitä pääset tekemään?

Haemme palvelukeskukseen määräaikaista Master Data Specialistia vuoden 2021 loppuun saakka. Tehtävässäsi vastaat käyttämiemme materiaalien ja palveluiden nimikkeiden ja ostotietojen luomisesta sekä muutoksista ja laadusta. Lisäksi tuet ostajiamme sopimus- ja toimittajatietojen luomisessa, päivittämisessä ja ylläpidossa.

Mitä odotamme?

Toivomme, että tunnet hankintatoimen perusperiaatteet ja sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisuudesta esimerkiksi kunnossapidosta tai materiaalihallinnasta ja sinulla on tekninen koulutustausta. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Aikaisempi kokemus tilaus-toimitusketjun hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä SAP ja Maximo toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksesi. Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja systemaattinen työskentelijä. Sinulla on myös hyvä suomen ja englannin kielen taito, ja muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden olla mukana uudistamassa hankintaorganisaatiomme toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Jos uskot uusiutumiseen ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Äänekoskella pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää biotalouskeskittymää, joka on ainutlaatuinen maailmassa.

Katso, millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä:

https://www.metsagroup.com/fi/Media/videot/Pages/Video-Tee-uraa-uudistuvassa-Metsassa.aspx

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Pakkanen p. 046-923 1848, parhaiten tavoitettavissa 15.1.2021 klo 12-16  ja 20.1.2020 klo 9-11.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 24.1.2021 saakka.