(Poistunut julkaisusta)

Master Data Specialist
Lantmännen Agro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Etsimme nyt

Master Data Specialistia

logistiikka- ja asiakaspalvelutiimiin. Tehtävä on Suomen organisaatiossa uusi ja liittyy kiinteästi toiminnanohjausjärjestelmän (M3) käyttöönottoon (Lantmännen Feed Oy:n osalta). Tehtävä tukee jatkossa Suomen organisaation lisäksi tarvittaessa Ruotsin asiakaspalvelutiimiä.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa pitää sisällään perustietokantojen käsittelyä ja muokkausta, asiakas-, toimittaja- ja tuotenimiketietokantojen perustamista ja ylläpitoa sekä hinnastojen ja alennuksien hallinnointia. Osallistut yhdessä Suomen ja Ruotsin (Malmö, Ruotsi) asiakaspalvelutiimin kanssa tietokantojen ylläpidon suunnitteluun ja kehittämiseen. Tarvittaessa tuot esille pullonkauloja ja esität parannusehdotuksia. Tehtävän haltija on tietokannan superkäyttäjä ja hän kouluttaa ja tukee loppukäyttäjiä, lähinnä tuotepäälliköitä. Osallistut myös aika ajoin järjestelmätestaukseen.

Sinulle on ominaista huolellisuus ja pitkäjänteisyys, ja pystyt tarvittaessa sujuvasti sopeutumaan joskus nopeastikin muuttuviin tilanteisiin pitäen pään kylmänä. Et kavahda kuitenkaan rutiineita, sillä niitäkin tehtävässä on. Tehtävässä pääset rakentamaan uusia työohjeita ja parhaita käytäntöjä sekä kehittämään jo olemassa olevia toimintamalleja. Vaikka olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, ei sinun tarvitse olla yksin. Tukenasi on Suomen ja Ruotsin asiakaspalvelutiimi, jotka kaikki ovat ammattilaisia.

Onnistuaksesi tehtävässäsi sinulla on:

  • vahvat tietotekniset taidot (erityisesti Excel, myös muut 0365-ohjelmat)
  • kokemusta jostain toiminnanohjausjärjestelmästä (käytössämme on M3, integraatio SAPista)
  • hyvät viestintätaidot niin kirjallisesti kuin suullisestikin ja suomenkielen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi (ruotsinkielen osaaminen on etu)
  • kyky tehdä analyyseja ja hahmotat niin kokonaisuuksia kuin yksityiskohtiakin
  • käytännön ongelmanratkaisutaitoja.

Olet opiskellut esim. tietojenkäsittelytieteitä, olet luonteeltasi tarkka ja huolellinen, ja sinulla avoin ja positiivinen ote työhösi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn kehittyvässä organisaatiossa ja uudistuvien teknologiaratkaisujen parissa sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi maatalouskaupan näköalapaikalla. Tarjoamme myös avoimen ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Toimipaikkasi voi sijaita jollain meidän päätoimipaikoistamme (esim. Vantaa, Turku, Kaipiainen tai Ylivieska). Olet valmis myös matkustamaan töiden puitteissa aina silloin tällöin.

Lähetä hakemus ja CV:si palkkatoiveineen viim. 14.2.2020 mennessä osoitteeseen petra.paasikivi@lantmannen.com. Toimi kuitenkin pian, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn heti ja tarpeen mukaan etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti.

Lisätietoja tehtävistä antaa logistiikkapäällikkö Arto Alanko sähköpostitse (arto.alanko@lantmannen.com) ja puhelimitse (040 572 1832), ma 3.2. klo 10.00 – 12.00 ja to 6.2. klo 9.00 – 11.00.