(Poistunut julkaisusta)

Master Data Specialist, Äänekoski
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Metsä Group on perustanut Aänekoskelle hankinnan palvelukeskuksen, joka palvelee Metsä Groupin yksiköitä ostotilausten käsittelyssä, pienkilpailutuksissa sekä ostotietojen ylläpidossa. Hankinnan uudessa yksikössä ostotoimintojen ammattilaiset ovat avainroolissa kehittämässä entistä laadukkaampaa hankintapalvelua ja luomassa uutta, yhtenäistä toimintatapaa menestyvään Metsä Groupiin. 


Haemme nyt

MASTER DATA SPECIALISTIA

ostotietojen hallinta- ja ylläpitotehtäviin.

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi vastaat käyttämiemme materiaalien ja palveluiden nimikkeiden ja ostotietojen luomisesta sekä muutoksista ja laadusta. Lisäksi tuet ostajiamme sopimus- ja toimittajatietojen luomisessa, päivittämisessä ja ylläpidossa.

Mitä sinä voit tuoda Metsään?

Tunnet hankintatoimen perusperiaatteet ja sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisuudesta esimerkiksi kunnossapidosta tai materiaalihallinnasta ja sinulla on tekninen koulutustausta. Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja systemaattinen työskentelijä. Sinulla on myös hyvä englannin kielen taito, ja muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden olla mukana uudistamassa hankintaorganisaatiomme toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Jos uskot uusiutumiseen ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Äänekoskella pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää biotalouskeskittymää, joka on ainutlaatuinen maailmassa. Metsällä on suuri merkitys meidän jokaisen elämässä. Katso videolta, miksi Tulevaisuus alkaa Metsästä!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Puheluusi vastaa Iivari Taurula (p. 040 573 7862), jonka tavoitat parhaiten tiistaina 18.6.2019 klo 12-13 ja keskiviikkona 19.6.2019 klo 12-13.  

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 26.6.2019 saakka. Tsemppiä hakuun!