Master Data Management spesialist (Excel taituri)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme Asiakasyrityksellemme tekniikan alalle Master Data Management spesialist tehtävään soveltuvaa henkilöä.

Konsulttina voit olla Juniori tai enemmän kokenut. Äärimmäisen tärkeää tehtävässä on omata hyvät Excel taidot, sillä toimeksianto koostuu pääsoin datan läpikäynnistä sekä manuaalisesti että koneellisesti. Myös datan käsittelyssä tarvittavasta ohjelmointikielien hallinnasta on etua. 

Mitä odotamme sinulta?

Suomenkielen osaaminen on tarpeen, sillä suurin osa datasta on suomeksi.

Mitä tarjoamme?

Toimeksiannon aloitus on mahdollisimman pian, ja työtä on tarjolla pitkäksi aikaa. Työpisteen sijainti on Jyväskylässä, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – MASTER DATA MANAGEMENT SPECIALIST. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa. Voit käydä tutustumassa meihin osoitteessa www.temp-team.fi

Lisätietoja hakemukseen liittyvissä asioissa antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen puh. 045 874 2890 tai Kristiina Kallio puh. 040 500 2830. (ma-pe klo 9-16)

Hakuaika päättyy 23.09.2020

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386802
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anni Pekkarinen (anni.pekkarinen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358458742890
  • Sijainti: Jyväskylä