(Poistunut julkaisusta)

Master Data Development manager
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Elisalle rekrytoidaan nyt Master Datan pariin hands on-otteella työskentelevää

Development Manageria 

Pasilassa päämajaa pitävään Elisan Company IT:hen (etätyöt on vakiintunut osa arkea). 

Tehtävässä viet eteenpäin Elisan Master Datan organisointia, järjestelmiä ja toimintatapaa. Työssä olennaista on kommunikaatio – uudistuksia suunnitellessa ja käyttöönottaessa on varmistettava liiketoiminnan tarpeiden ja muun Elisan sisäisen IT:n kanssa yhteinen näky toteutuksesta. On tärkeää että tiimin näkökulmat ja osaamiset tulevat kuulluksi ja hyödynnetyksi. 

Development Managerina on olennaista, että tunnistat oman tärkeän roolisi ja omistajuutesi Elisan Master Datan kokonaisarkkitehtuurista. Roolissa on tärkeää hyödyntää hands on-tietoa ja -otetta isojen kokonaisuuksien ymmärtämisessä. Esimerkiksi kollegan tarvitessa uutta näkökulmaa datan hyödyntämiseen, tässä roolissa kykenet toteuttamaan nopean kokeilun. Tällöin pystymme kehittämään ketterästi kokeilevalla otteella uusia tapoja tuottaa arvoa datalla. 

Siksi tehtävässä tarvitaan:

  • Erinomaiset taidot SQL:ssä
  • Microsoftin SQL Serverin ja Windows Serverin hallintataidot ovat hyödyksi, samoin kuin 
  • Kokemus API:en kehittämisestä ja DevOpsista (CI, testiautomaatio) on myös hyödyllinen 

Lisäetuna roolissa on osaaminen:

  • MariaDB/MySQL 
  • Jenkins 
  • Apache Kafka 
  • .NET Framework 
  • MS Azure 
  • Salesforce 
  • sekä Scrum master -kokemus

Master Data on linkattuna lukuisiin prosesseihin mm. asiakashallinnan järjestelmien, verkkokauppojen, portaalien ja tilaustoimitusten kautta. Tehtävän kautta pääset varmistamaan Elisan asiakaskeskeisyyden ja toimintatehokkuuden jatkossakin. Saat haltuun Elisan datamallin ja järjestelmät. Alussa on tiedossa paljon opeteltavaa, mutta ensimmäisen puolivuotisen jälkeen pääset kehittämään ja jalkauttamaan uusia kyvykkyyksiä ja toimintamallia.

Vaikka tehtävä on haastava, rooli tarjoaa paljon kasvun mahdollisuuksia ja toisaalta moneen powerpoint-kehityspäällikköön verrattuna myös tarttumapinnan ylläpitämistä devauksen saralla. Teknisten taitojen ohella oma aloitteellinen ote ja kommunikaatio on tärkeää. Näemme, että tämä tehtävä olisi loistava esimerkiksi kehityspäällikölle, joka haluaa työskennellä enemmän hands on, ja arkkitehdeille ja devaajille jotka haluavat päästä vaikuttamaan enemmän yrityksen strategiseen IT- ja järjestelmäkehitykseen.

Kiinnostaako tehtävä, mutta epäilet kokemuksen olevan vielä liian ohut? Vai ajatteletko, että tässä on liikaa devausroolia? Ole yhteydessä rekrytoivaan esimieheen Tomi Korpelaan (tomi.korpela@elisa.fi) tai kollegaan Niko Kolariin (niko.kolari@elisa.fi) ja kerro ajatuksesi – mietitään yhdessä, voisiko sinusta kuitenkin olla rooliin! 

Hae mahdollisimman pian, viimeistään 22.9.