(Poistunut julkaisusta)

Master Data Coordinator
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Etsimme Master Data Coordinatoria asiakkaallemme Metsolle työskentelemään Vantaan toimistolla. Tässä tehtävässä pääset osaksi suurta kansainvälistä tuotekehitysprojektia ja työskentelemään osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä! Jos sinulla on tekninen koulutustausta, ERP-ymmärrystä sekä hyvät Excel-taidot, voit olla etsimämme henkilö! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksen heti, sillä etenemme prosessissa hyvin nopealla aikataululla. Tehtävässä pääsee aloittamaan saman tien.
KUVAUS
Master Data Coordinatorina työskentelet osana suurta kansainvälistä projektiryhmää vastaten datan viemisestä järjestelmään. Pääset hyödyntämään osaamistasi datan parissa sekä hankkimaan arvokasta työkokemusta. Saat ympärillesi osaavan, mukavan ja hyvin globaalin tiimin ja pääset oppimaan ja kehittymään data-ammattilaisena!

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä:


* Tuet projektin implementaatiota ja validaatiota luomalla ja ylläpitämällä master dataa projektin laitteista ja dokumenteista
* Tuet projektin implementaatiota luomalla ja ylläpitämällä moduuli- ja komponenttiluetteloita

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutustausta tekniseltä alalta (AMK-insinööri tai diplomi-insinööri). Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta toivomme ymmärrystä ERP:stä esimerkiksi opintojen tai aiempien työtehtävien kautta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä Excel-taitoja sekä tarkkaa ja systemaattista työskentelyotetta.


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Vantaa, Hakkila


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 000 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.