(Poistunut julkaisusta)

Massalattiapinnoittaja / asentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Oletko kiinnostunut rakennusalan työtehtävistä? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja olet motivoitunut tekijä, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme TEKIJÄÄ massalattiapinnoitukseen Päijät - Hämeen alueelle. Työtä voi olla muuallakin päin Suomea. 

Asiakkaallamme on tarjota työtä massalattiapinnoituksen työtehtävissä / betonilattioiden asennuksissa. Sinulla on mahdollisuus pitempiaikaiseen työhön asiakasyrityksesessämme.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutusatustaltasi voit olla esimerkiksi talonrakentaja, tai vaikkapa pintakäsittelijä. Tärkeää on hyvä työote, tunnollisuus ja hyvä fyysinen kunto.

Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, B - ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Suomen kieli on välttämätön tässä tehtävässä. Sinua auttaa tässä tehtävässä menestymään jos sinulla on esimerkiksi kokemusta laatta/lattiatyöskentelystä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, osaamistasi vastaavan palkan ja mahdollisuuden pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tartu tilaisuuteen! Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 23.8.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@peronalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: rakentaminen, betoni, massalattia