(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestintäpäällikkö
Saint-Gobain Finland / ISOVER

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
ISOVER luo turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja äänen- ja lämmöneristämiseen, jotka tuovat asumismukavuutta käyttäjilleen. Osana kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia, olemme mukana rakentamassa erinomaisia elinympäristöjä ja parantamassa ihmisten elämänlaatua. Lue lisää meistä: www.isover.fi

 

Haemme ISOVERille oma-aloitteista, innokasta ja idearikasta

MARKKINOINTIVIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ISOVERin markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta Suomessa. Kehität ISOVER-brändimme markkinointiviestintää tuomalla uusia näkemyksiä ja ideoita brändin kysynnän vahvistamiseksi. Ylläpidät ISOVERin markkinointiaineistoa, olet mukana eri tapahtumien ideoinnissa ja järjestelyissä sekä vastaat tuotelanseerauksista. Olet avainroolissa digitalisoituvan viestintämme ja markkinointikonseptiemme kehittämisessä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä toimit osana yhteistä markkinointiorganisaatiotamme, jossa yhdistyy eri brändiemme markkinointiasiantuntijuus.

 

Odotamme sinulta:

  • Noin 5 vuoden aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja vastuista
  • Näyttöä suunnitelmallisesta markkinointiviestinnän toteutuksesta
  • Erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
  • Digitaalisten markkinointikanavien tuntemusta ja kokemusta
  • Markkinointiin suuntautunutta kaupallista koulutusta (tradenomi, KTM tai vastaava)
  • Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien käyttökokemus katsotaan eduksi
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi

Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Olet luontaisesti rohkea ja utelias markkinointiviestinnän ammattilainen, jolla on positiivinen asenne sekä jatkuva halu kehittää uutta. Olet luova ja nautit konkreettisesta tekemisestä, tartut tuumasta toimeen ja saat vietyä tehtävät loppuun asti. Tiedät markkinoinnin ja digitalisotuvan viestinnän uusimmat trendit ja osaat tuoda ne käytäntöön vahvistaen brändiämme ja visiotamme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin. Kansainvälinen yrityksemme tarjoaa loistavan tilaisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun sekä kilpailukykyiset edut.

Työpaikka sijaitsee Saint-Gobain Finland Oy:n pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 7.2.2020, lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?aa56c8bc. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Viktor Lax, puh. 050 434 9305.


Avainsanat: markkinointi, viestintä, markkinointiviestintä, marketing, communication, communications, branding, markkinointipäällikkö, markkinointiasiantuntija, markkinointijohtaja, marketing manager, marketing communications manager, some, sosiaalinen media, social media, adobe creative cloud, photoshop, indesign, digital marketing, digimarkkinointi, tuotelanseeraus, product launch, tapahtumamarkkinointi, event marketing, Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupukiseutu, Uusimaa