(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestinnän suunnittelija
HelsinkiMissio

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme markkinointiviestinnän suunnittelijan äitiysloman sijaista ajalle 1.8.2018-31.7. 2019 viestintä- ja varainhankintayksikköömme.

Markkinointiviestinnän suunnittelijana tehtäväsi on sisällön tuottaminen verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin. Vastaat verkkosivujemme ja somekanavien ylläpidosta, kehitystyöstä ja analytiikasta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Organisaatiomme asiantuntijoiden sparraaminen ja yhteistyö viestintäasioissa on osa työtäsi. Monipuolisten viestintätehtävien lisäksi työhösi kuuluu myös erilaisia mainonnan ja markkinoinnin tehtäviä mm. kampanjasuunnittelua yhdessä tiimin kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta viestinnän ja markkinoinnin parista ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Suomen kielen taitosi on erinomainen, ruotsin kielen taito on eduksi. Tarvitset työssäsi taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien hyvää hallintaa. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Tarjoamme innostavan ja asiantuntevan työyhteisön Helsingin keskustassa ja mukavat työkaverit. Tervetuloa tekemään työtä, jolla on tarkoitus.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa 19.6. klo 10-12 ja 20.6. klo 13-15 ja viestintäpäällikkö Kristiina Backberg puh. 044 733 1544, tai kristiina.backberg@helsinkimissio.fi

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 24.6.2018 vain linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?35a2e00b