(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestinnän suunnittelija, Helsinki
S-PANKKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. 

Haemme Markkinointiviestinnän suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Asiakkuudet ja markkinointi -tiimiin Helsinkiin. 

Millaista työtä tarjoamme? 

 • Tärkein työtehtäväsi on suunnitella, tuottaa ja kehittää sähköpostimarkkinointia (uutiskirjeet ja kertaluonteiset lähetykset) ja sen seurantaa. 

 • Vastuullasi on myös koordinoida erilaisissa digitaalisissa kanavissa, suoramarkkinoinnissa ja toimipaikoissa käytettävien materiaalien tuotantoja sekä jakelua. 

 • Lisäksi tuotat koukuttavia ja kiinnostavia teksti- ja videosisältöjä eri kanaviin – olivatpa ne sitten ulkoisia tai sisäisiä. 

 • Pääset työskentelemään ketterän kehityksen mallilla virtuaalitiimissä, jossa työkavereinasi on markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, sisällöntuottajia, analyytikkoja, käyttöliittymäsuunnittelijoita ja kehittäjiä. 
   

Mitä odotamme sinulta? 

 • Sinulla on perustaidot sähköpostimarkkinoinnin tuottamisesta ja näkemystä sen kehittämiseen. 

 • Osaat kirjoittaa helposti ymmärrettävää, sujuvaa ja oikeakielistä suomea. 

 • Teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. 

 • Eduksesi on, jos sinulla on osaamista seuraavissa asioissa: videoiden kuvaaminen ja editointi, kuvankäsittely, taitto-ohjelmat, verkkosivujen julkaisujärjestelmät, markkinoinnin automaatiojärjestelmät. 

 • Haluat ja pystyt kasvamaan vaativampaan rooliin työkokemuksen myötä. 

 • Toimit työympäristössä S-Pankin kulttuuriin sopivalla tavalla.

 

Ison talon edut, pienen talon into 

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.  

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Customers and Marketing Satu Puumala to 17.9. klo 9-10 ja ke 23.9. klo 15-16, puh. 040 670 7120.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/Toihin-meille. 

Lähetä hakemuksesi 29.9. mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi.