(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestinnän koordinaattori
GRK Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen markkinointiviestinnän koordinaattoria. 
 
Mielenkiintoisen työkokonaisuuden myötä pääset vahvistamaan GRK-konsernin viestinnän tiimiä viestintäpäällikön oikeana kätenä. Kyseessä on uusi toimenkuva, ja sitä voidaan myös muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Yhtenä tärkeänä kokonaisuutena kehität viestintää sosiaalisessa mediassa, kattaen kanavien lisäksi myös vetovoimaisen somesisällön ideoinnin ja tuottamisen sekä laadukkaan kuva- ja videomateriaalin tuottamisen. Sosiaalisen median tekstien tuottamisen lisäksi olisi hienoa, jos sinulta löytyisi taitoa ja innostusta myös muiden tekstien tuottamiseen. Kokonaisuutena työviikko vaihtelee suuresti ja sisältää monipuolisia yrityksen näkyvyyteen, rekrytointeihin ja viestinnän järjestelmien kehittämiseen liittyviä tehtäviä.
 
Odotamme, että tuot meille uusia ideoita ja valmiita näkemyksiä sisältöjen hallinnasta sekä strategia-, media-, työyhteisö- ja verkkoviestinnästä.  Olet jo aiemmin työskennellyt vastaavissa tehtävissä ja haluat olla aina askeleen edellä oleva vuorovaikutuksen kehittäjä. Toivomme sinulla olevan kokemusta taitto-ohjelman käyttämisestä (esimerkiksi InDesign tai vastaava). Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito. Ruotsin ja Viron kielten osaaminen on työssä eduksesi. Erityisen tärkeää meille kuitenkin on oikeanlainen persoona! Työskentelyotteeltasi olet aikaansaava ja oma-aloitteinen ja nautit erilaisten eteen tulevien tilanteiden ratkomisesta. Meillä vauhtiin pääsemisessä auttaa myös ulospäinsuuntautunut ja positiivinen luonteesi.
 
GRK:ssa pääset mukaan hyvähenkiseen ja mukaansatempaavaan porukkaan arvostetussa kasvuyrityksessä. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työ on voimassa toistaiseksi ja alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.
 
Tunnistitko itsesi? Esittäydy meille lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hr@grk.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.2.2020. Arvostamme ripeää toimintaa ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa GRK:n viestintäpäällikkö Marjut Manérus, puh. 050 3519 050. Parhaiten tavoitat hänet 24.1. klo 13-15 ja 31.1. klo 13-15.

Tutustu meihin www.grk.fi