(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestinnän koordinaattori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Työavain 6-3-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.02.2018 kello 15:45
Espoo Marketing Oy, Innopoli 2, Tekniikantie 14 02150 Espoo
Tytäryhteisöt, Espoo Marketing Oy
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Tule rakentamaan Espoo Innovation Gardenin innovaatioekosysteemin tarinaa.

Espoo Marketing Oy on Espoon kaupungin 100 % omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö. Sen tehtävänä on houkutella yrityksiä, investointeja ja vierailijoita Espooseen sekä auttaa toimijoita menestymään Pohjois-Euroopan suurimmassa innovaatiokeskittymässä Espoo Innovation Gardenissa sekä Visit Espoon matkailuekosysteemissä. Espoo Marketingin rooli on olla näissä ekosysteemeissä kasvun orkestroija, jonka toiminta perustuu asiakkaiden palvelemiseen ja yhdessä tekemiseen.

Haemme nyt tiimiimme digitaalisen maailman tuntijaa ja tarinan kertojaa.

Hakemallemme henkilölle digitaalinen maailma on tuttu temmellyskenttä, jossa hän osaa ammattimaisesti tuottaa tarinoita eri kanaviin Pohjois-Euroopan vetovoimaisimmasta innovaatioekosysteemistä. Hän tuntee digitaalisen toimintaympäristön viimeisimmät trendit, osaa ostaa digitaalisen viestinnän palveluita sekä rakentaa yhdessä kumppanien kanssa elämyksellisen digimaailman verkkopalveluineen, alustoineen ja sovelluksineen.

Edellytämme hakijalta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa, sosiaalisen median kanavien syvää tuntemusta, rakkautta sisällöntuotantoon, kokemusta verkkopalvelun suunnittelusta, tuotannosta ja ylläpidosta, tuntemusta alustojen ja sovellusten hyödyntämisestä, analyyttisyyttä, kokonaisuuksien ymmärtämistä, markkinointihenkisyyttä, palvelu- ja edelläkävijäasennetta, suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta, tarvittavien ohjelmien hallintaa tai nopeaa omaksumista sekä suomen lisäksi erinomaista englanninkielen taitoa.

Toimenkuva:

  • Verkkopalvelu-uudistuksen ja digitaalisten maailman koordinointi ja ylläpito
  • Sisällöntuotanto englanniksi ja suomeksi digitaaliseen maailmaan ja muuhun markkinointimateriaaliin – innovaatiot tarinoiksi, kuvat ja videot elämyksiksi, numerot ja faktat myyntiväittämiksi
  • Digitaalisten palveluiden ostaminen yhdessä markkinointipäällikön kanssa

Tarjoamme vauhdikkaan ja mielenkiintoisen edelläkävijätyöympäristön, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat olla mukana rakentamassa Suomen tulevaisuutta ja tavata päivittäin maailman parhaita startupeja, kasvuyrityksiä ja kansainvälisiä suuryrityksiä sekä huippuosaajia.

Tarjoamamme tehtävä on vakituinen ja se täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Ilmoita hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala: Muu sopimus

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin

Markkinointipäällikkö Katja Mäkelä
043 825 2319
8.2. klo 10-11 ja 14.2. klo 13-14