(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestinnän harjoittelija, kesätyö, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Viestintä
Vantaan kaupungin viestintä

Asematie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.05.2021 - 31.08.2021


Haemme kahta luovasta sisällöntuotannosta inspiroituvaa ja/tai tavoitteellisesta markkinoinnista kiinnostunutta markkinointiviestinnän harjoittelijaa Vantaan kaupungin viestintään.

Olethan innokas etsimään uusia näkökulmia asumiseen, viihtymiseen ja matkailuun. Tuot asioita esille muita inspiroivalla ja kiinnostavalla tavalla somessa. Vantaan ei tarvitse olla kotikaupunkisi, sillä sinusta löytyy Vantaali-asennetta. Kesän aikana sinulle tulee tutuksi mm. vantaan käyntikohteet, tapahtumat, historia, paikalliset ihmiset ja asuinalueet.  

Kuvaat sekä sometat omalla rennon rohkealla tyylilläsi noudattaen haltuun ottamiasi Vantaan brändin suuntaviivoja. Esiinnythän myös itse luonnollisesti kameran edessä. Sisällöntuotannon lisäksi pääset toteuttamaan maksullisen mainonnan kampanjoita sosiaalisessa mediassa ja olet mukana tekemässä suurempaa markkinointikokonaisuutta.

Sinulla on kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä ja mahdollisesti FB Business Managerin käytöstä. Myös rohkea työote, idearikkaus sekä asioiden loppuunsaattaminen kuuluvat vahvuuksiisi.   Toivomme, että sinulle on kertynyt opinnoissa ja aikaisemmissa työtehtävissäsi näyttöä taidoistasi.

Työtehtäviä:

  • Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin (teksti + kuva) 
  • Somemanagerointi Meltwaterin järjestelmällä
  • Vaikuttajayhteistyökoordinointi
  • Markkinointikampanjoiden koordinointiapu
  • Maksullinen somemainonta (suunnittelu ja tekeminen) 
  • Valokuvaus ja valokuvien käsittely ja/tai videokuvaus ja editointi
  • Nettisivujen päivittäminen

Älä huoli, vaikka et voisikaan ruksata kaikkia kohtia haluamistamme ominaisuuksista. Haussa on kahden työntekijän tiimi, jossa tekijät täydentävät toisiaan. Voit siis olla enemmän kiinnostunut kuvaamisesta ja sisällöntuotannosta tai analyyttinen digimarkkinoija, joka syttyy mittareista ja tavoitteista.

Tiedustelut sähköpostilla: taija.penttila@vantaa.fi

Vantaan viestinnässä pääset käytännön kautta tutustumaan brändinrakentamiseen, some-, verkko- ja videoviestintään, journalistiseen työhön, kuvasuunnitteluun ja ammatilliseen työporukkaan. Tarjoamme sinulle oppimisen paikan, ammattilaisten tuen kehittymiselle ja monipuoliset työtehtävät. 

Työsuhde sopimuksen mukaan touko–elokuussa kaksi–kolme kuukautta.

Palkka määräytyy opintojen valmiusasteen perusteella.


Työsuhteen tietoja

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 viikon koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Tuottaja

Penttilä Taija

043 8266 238

taija.penttila@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.