(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIVIESTINNÄN ASSISTENTTI
Hansel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Sykkiikö sydämesi tapahtumamarkkinoinnille? Oletko taitava muokkaamaan ammattisanastosta asiakasystävällistä tekstiä? Onko verkkoviestintä intohimosi?

Mikäli vastaat kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme

MARKKINOINTIVIESTINNÄN ASSISTENTTI.

Tehtävässä tuet markkinointiviestinnän, kategoriahallinnan ja asiakkuuden hallinnan ammattilaisia tuottamalla markkinointimateriaalia. Huolehdit asiakastapahtumien käytännön järjestelyiden sujuvuudesta ja varmistat omalta osaltasi asiakastiedon ajantasaisuuden järjestelmissämme.

Olet hyvä kirjoittaja ja visualisoija sekä kyvykäs järjestelmien käyttäjä. Olet tottunut pitämään monta lankaa samanaikaisesti käsissäsi.

Onnistumista uudessa tehtävässä tukee se, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutustaustasi painottuu markkinointiin ja/tai viestintään.

Uskallamme luvata sinulle asiantuntevan ja mukavan kollegaverkoston sekä näköalapaikan julkiseen hankintaan ja monipuoliseen asiakaskuntaan.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakkuusjohtaja Maritta Mäkelältä 8.11.2019 klo 10-12 ja 20.11.2019 klo 14-16, puhelin 0294 444 351 tai maritta.makela@hansel.fi

Ilmoitathan 22.11.2019 mennessä, että juuri Sinä olet oikea valinta uudeksi markkinointiviestinnän assistentiksi osoitteessa rekry@hansel.fi