(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestinnän asiantuntija
ABC-ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019
Haemme vakituiseen työsuhteeseen tuloshakuista markkinointiviestinnän asiantuntijaa tekemään ja kehittämään ABC-ketjun markkinointiviestintää.

Viestinnän asiantuntijana otat vahvan roolin ABC-ketjun markkinointiviestinnästä. Tehtäväkenttä on kunniahimoinen ja uuden tekemistä mahdollistava.

Työnkuvassasi tulet vastaamaan:

• ABC-ketjun strategiaa ja tavoitteita tukevien markkinointiviestintäsuunnitelmien laatimisesta ja toteuttamisesta
• Osallistut aktiivisesti eri kanavien ja sisältöjen roolittamiseen tavoiteasetannan näkökulmasta
• Tiedottamisesta sekä sisällöntuotannosta mm. verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan, asiakkuusmarkkinointiin ja ketjun sisäisiin kanaviin – uskomme läpinäkyvään tekemiseen
• Tehtävässäsi painottuu myös tiivis yhteistyö dataohjautuvan markkinoinnin kanssa, jonka tiimoilta pääset suunnittelemaan ja tuottamaan asiakasviestien sisältöjä ja varmistamaan niille asetettujen tavoitteiden täyttymisen

Tällä yhdistelmällä saat aikaan timanttista jälkeä:

Etsimme kokenutta tekijää, jolla on jo näyttää tuloksia aikaisemmista rooleista tämän tyyppisissä työtehtävissä. Olet etsimämme henkilö, jos haluat oppia uutta sekä heittäytyä ja uppoutua liikennemyymälämaailmaan. Menestyksellinen tehtävän hoito edellyttää rohkeutta kehittää ja luoda uutta yhdessä ABC-ketjun eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Odotamme sinulta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää yksityiskohdissa piilevät mahdollisuudet.

Sinulla on kykyä suunnitelmallisuuteen ja paloa toteuttaa suunnitelmia käytännössä. Aikaisemmin olet saattanut työskennellä viestintätoimistossa tai yrityksen tai muun yhteisön markkinointiviestintätiimissä. Tärkeää on, että ymmärrät niin viestinnän liiketoiminnallisen hyödyn kuin maineenhallinnan merkityksen. Tunnet digitaalisten viestintäkanavien mahdollisuudet ja osaat sovittaa sisällöt kanavat ja kohdeyleisöt huomioiden. Tehtävä vaatii erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, uteliaisuutta, rohkeutta tuoda esiin näkemyksiä ja innostunutta asennetta markkinointiviestinnän asiantuntijan työhön.

ABC-tiimi on napakka ja eteenpäin katsova työyhteisö, jossa ketään ei jätetä yksin. Tehtävässä tukenasi ja sparraajanasi on myös SOK:n markkinointi- ja viestintäyksiköiden asiantuntevat ammattilaiset. Keskeinen menestystekijä toiminnallemme ovat ihmiset kenen kanssa teemme töitä. Haluamme tarjota sinulle mahdollisesti Suomen parhaimman työyhteisön, joka kannustaa koko ryhmäämme oppimaan uutta ja nauttimaan matkasta kohti asetettuja tavoitteita.

Otatko haasteen vastaan?

Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 18.9.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo mahdollisesti hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Markku juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 4.9. klo 13:00-15:00 tai 12.9. klo 12:00-15:00 numerosta 050 322 4858 tai sähköpostitse markku.lappalainen@sok.fi.