(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestinnän asiantuntija
Sesoma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Markkinointihenkilömme siirtyessä uusien haasteiden pariin talon ulkopuolelle haemme joukkoomme

Markkinointiviestinnän asiantuntijaa / Marketing Communication Specialist:ia

vastaamaan markkinointitoimenpiteiden kokonaiskuvasta. Tehtävän haltuun otto vaatii monipuolista tämän päivän markkinoinnin osaamista, jotta osaat hahmottaa tarpeemme nopeasti ja lähteä ennakkoluulottomasti rakentamaan uusia ratkaisuja.

Tehtävässäsi tulet luomaan ja kehittämään markkinointistrategiaamme, luot osaamisellasi työkaluja myynnille, olet ajan hermolla uusista tuulista ja autat meitä menestymään. Pidät projektien ja aikataulujen suhteen langat käsissäsi ja olet vahvassa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Markkinoinnin kokonaiskuvan kehittämisen lisäksi osallistut monipuoliseen operatiiviseen markkinointityöhön. Kaikkea et kerkeä itse tekemään, joten hahmotat selvästi mitä ulkoistaa ja mitä tehdä itse.

Tärkeimmät tehtäväsi:

•  Markkinointiviestinnän kehityksestä ja toteutuksesta vastaaminen

•  Digitaalisen markkinoinnin kehittäminen (mm. some-kanavissa)

•  Sisällöntuotto (mm. uutiskirje, some, nettisivut, blogi, kampanjat)

•  Asiakastapahtumien sekä messuosallistumisten suunnittelu ja toteuttaminen

•  Markkinointimateriaalien luominen (itsenäisesti sekä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa)

Olet idearikas sekä aloitteellinen tekijä ja tartut rohkeasti toimeen. Odotamme sinulta osaamista, näkemystä ja rohkeutta päivittäiseen markkinoinnin tekemiseen. Digipuolen ohjelmistot ja alustat ovat sinulle tuttuja ja opit uusien ohjelmistojen käytön nopeasti. Taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käyttö ei tule olemaan päätyösi, mutta suurkuva-alalla toimiessa niiden tuntemus ja käyttökokemus on selvä etu. Sujuva englannin kielen taito on välttämättömyys ulkomaisten päämiesten kanssa toimiessa. Et ota itseäsi liian vakavasti, vaan haluat kasvaa, kehittää ja kehittyä työtehtävien ja yrityksen mukana.

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset mukaan kehittyvälle ja mielenkiintoiselle toimialalle organisaatioon, jossa käden jälkesi näkyy nopeastikin. Saat suunnitella monipuolisesti markkinointia sekä tapahtumia ja pidät langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa.

Hae tehtävään lähettämällä napakka hakemuksesi osoitteeseen eveliina.kortelainen@sesoma.fi  31.7. mennessä. Liitä mukaan CV/LinkedIn-linkki ja palkkatoiveesi. Kerro hakemuksessasi, miten osaamisesi sopii tehtävään ja mitä toisit mukanasi Sesomalle. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian.