(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiviestinnän asiantuntija Menevälle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Menevä Oy on voimakkaassa kasvussa oleva suomalainen taksialan perheyritys. Tavoitteemme on tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille 24/7 ja olla reilu kumppani taksiautoilijoille. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa ympäri Suomen. Vastuullamme on taksien tilausvälityksen lisäksi Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen alueen Kela-kuljetukset. Taksilain muuttuminen on avannut hyviä mahdollisuuksia kehittää yritystoimintaa ja koko alan tulevaisuutta Suomessa.

Haemme sinua, joka haluat olla mukana rakentamassa vahvaa brändiä ja viestintää eri sidosryhmien suuntaan niin medialle kun kuluttaja-asiakkaillekin!

Pääset vaikuttamaan laajasti sisältöihin ja terävöittämään viestiä. Pystyt sanoittamaan helposti monimutkaisetkin asiat ja käyttämään suomen kieltä taitavasti eri tarkoituksiin sopivalla tavalla. Joskus tarvitaan räväkkyyttä, välillä riittää selkokielinen ilmaisu. Tehtäviisi kuuluu yrityksen viestintäkulttuurin kehittäminen. Toimit tiimin jäsenenä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Mitä odotamme sinulta?
Tekstisisältöjen tuottaminen on intohimosi. Kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taitaminen on plussaa. Sinulla on jo kokemusta markkinointiviestinnän tehtävistä sekä näkemystä ja kykyä kehittää markkinointiviestintää. Lisäksi sinulta löytyy osaamista digi- ja somekanavien ylläpidosta sekä ohjelmista. Motivoidut rakentamisesta, vaikuttamisesta ja kehittämisestä. Ajattelet tekemistäsi liiketoimintalähtöisesti ja haluat olla osaltasi vaikuttamassa yrityksen kasvuun ja kehittymiseen.

Mitä pääset tekemään?
Tuotat medialle tiedotteita, jotka liittyvät yrityksen palveluiden esiintuomiseen tai vaikuttajaviestintään. Kehität myös kuluttaja-asiakkaille suunnattua viestintää. Pääset tekemään laaja-alaisesti sisällöntuotantoa verkkosivuille meneva.fi. Kirjoitat myös päivitystekstejä somekanaviin (FB, Insta, Twitter ja Youtube). Seuraat tehtyjen toimien tuloksellisuutta ja raportoit tuloksista johdolle. Tehtävässä voit tarvittaessa hyödyntää myös muuta markkinoinnin osaamistasi.

Menevä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä. Menevällä on mukava ja huumorintajuinen työporukka, jonka kanssa on helppo tulla toimeen ja työskennellä yhdessä. Tiimissäsi on vahvaa brändi- ja visuaalisen suunnittelun ja tuotannon osaamista. Työ on päätoiminen ja työskentelet Helsingin Kalasataman toimistolla hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko?
Mikäli innostuit, niin tee hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV:si. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 25.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR-konsultti Maarit Härmälä numerosta 040 183 1791 tai sähköpostitse maarit.harmala@adecco.fi.