Markkinointituottaja
VR Matkustajaliikenne

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 

Oletko asiakasta ajatteleva ja dataa ymmärtävä markkinointituottaja? Haluatko olla mukana rakentamassa vahvaa brändiä, joista kaikilla suomalaisilla on mielipide, sekä olla yhteisellä matkalla kohti hiilineutraalia Suomea?

Etsimme nyt matkustajaliikenteen kaupalliseen yksikköön vakituiseen työsuhteeseen markkinointituottajaa, joka taitaa digimarkkinoinnin lainalaisuudet ja haluaa olla mukana toteuttamassa vaikuttavia markkinointitoimenpiteitä. Työpaikkasi sijaitsee VR:n pääkonttorilla hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa ja sinulla on osittainen etätyömahdollisuus.

Roolistasi

Pääset työskentelemään yhdessä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa ja tuottamaan sisältöjä mm. digitaalisen markkinoinnin tarpeisiin. Tehtäviisi voi kuulua esim. mainoscopyjen kirjoittamista, materiaalituotannon koordinoimista ja verkkosivusisältöjen päivittämistä. Eduksi katsotaan hyvä visuaalinen silmä ja Photoshop-taidot.

Tehtävä muotoutuu myös omien kykyjesi ja kehittymistoiveidesi mukaan. Tärkeää on, että olet innostuneen ratkaisukeskeinen, ripeäotteinen ja suomen kielen taitosi on vahva. 

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään, jos sinulla on:

 • kokemusta kaupallisten sisältöjen tuottamisesta etenkin digitaalisiin kanaviin
 • ymmärrystä eri medioista ja markkinoinnin mittaamisesta
 • halua seurata oman työsi vaikuttavuutta ja tuloksia
 • silmää yksityiskohdille
 • taitoa kirjoittaa niin pidempiä inspiroivia artikkelisisältöjä verkkoympäristöön kuin lyhyitä ja ytimekkäitä mainoscopyja
 • vahva suomen kielen taito, eduksi lasketaan vahva englannin ja ruotsin kieli
 • oikea asenne: olet sopeutumiskykyinen, edistämishaluinen ja innostunut oppimaan uutta.

Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa ihmiset, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. 

10 syytä valita meidät 

 1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 5 800 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Jos tämä mahdollisuus on se mitä seuraavaksi uraltasi haet, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. 

Jätä hakemus palkkatoiveineen 28.11.2021 mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Ilona Pirhoseen ilona.pirhonen@vr.fi


Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä.

Lue lisää meistä työnantajana >>

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1524476
 • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Ilona Pirhonen (ilona.pirhonen (a) vr.fi)
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa