Markkinointisuunnittelija
DNA OYj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

DNA:n strategisena tavoitteena on tyytyväisimmät asiakkaat. Asiakkuudet ja Online -yksiköllä on tämän mission saavuttamisessa tärkeä rooli: pidämme asiakkaista huolta halki asiakkuuden eri vaiheiden hyödyntäen verkkosivustoamme ja monikanavaista asiakasviestintää. 

Markkinoinninsuunnittelijana tehtäväsi on hyvin monipuolinen. Vastuullasi tulee olemaan asiakasviestien ja asiakkuuden hoitomallien suunnittelu, toteutus ja seuranta markkinoinnin automaatiota hyödyntäen. Tulet hallitsemaan monipuolisesti asiakkuuden hallinnan kanavavalikoimaa sekä eri kanavien kohderyhmäsuunnittelua, operointia ja kehittämistä. Testaat uusia asioita rohkeasti ja mutkattomasti kasvun tuottamiseksi. Osallistut myös asiakkuusmarkkinoinnin projekteihin asiantuntijaroolissa ja pääset myös projektinvetäjän rooliin.

Millaistako tyyppiä sitten etsimme? Tehtävän edellytyksenä on markkinoinnin automaatiojärjestelmien vahva osaaminen. Sinulta löytyy osaamista asiakkuusmarkkinoinnin sisällön suunnittelusta ja kykenet asettumaan asiakkaan asemaan ja näkemään lopputuloksen sieltä puolelta. Osaat myös hyödyntää olemassa olevaa dataa työssäsi tehokkaasti.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Miltä kuulostaa? Olisitko meidän tuleva työkaveri? Hae tehtävään 15.5.2021 mennessä.

Lisätietoja saat Suvi Keinäseltä 044 044 8078 30.4. 15-16 ja 4.5. klo 15-16

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot