(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

MARKKINOINTISUUNNITTELIJA, OP HELSINKI 

 

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 9 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita on yli 35 000. OP Helsinki palvelee asiakkaitaan yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin.

Etsimme nyt OP Helsinkiin markkinointisuunnittelijaa tuottamaan sosiaalisen median sisältöjä ja digitaalista markkinointiviestintää.
 

Tehtävästä

Tässä tehtävässä vastaat sosiaalisen median sisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja hallinnasta OP Helsingin viestintätiimissä sekä toimit digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntijana. 

 

Mitä odotamme sinulta

Tärkeimpiin tehtäviisi lukeutuvat: 

  • Markkinointiviestintäsisältöjen suunnittelu ja toteutus sosiaalisessa mediassa ja muissa pankin digitaalisissa kanavissa
  • Display- ja hakukonemainonnan koordinointi sekä mainonnan kohdentaminen
  • Tuloksellisuuden seuranta analytiikan avulla  
  • Tapahtumamarkkinointi yhdessä pankin yhteisölähettiläiden kanssa

 

Vastaat tiimissäsi digitaalisten viestintäteknologioiden tehokkaasta hyödyntämisestä ja uusien markkinointimahdollisuuksien hyödyntämisestä sekä tuotat sisältöä OP Helsingin digitaalisiin kanaviin. Tekemisesi tulokset näkyvät konkreettisimmillaan liikenteenä OP Helsingin kanavissa, myynnin kasvamisena sekä asiakaskokemuksen parantumisena. 

 

OP Helsingin viestintätiimi koostuu seitsemän hengen viestinnän, markkinoinnin ja finanssialan ammattilaisesta. Tiimin tavoitteena on tukea OP Helsingin liiketoimintaa, toteuttaa vastuullisuusohjelman mukaisia tekoja sekä auttaa asiakkaita asioimaan digitaalisissa kanavissa. Toimit digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntijana tiimissäsi. 

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä ymmärrys eri digitaalisen mainonnan kanavista (some, display, SEM, SEO). Sinulla on käytännön kokemusta some-mainonnan operoinnista ja pystyt hyödyntämään analytiikkaa markkinoinnin tulosten seurannassa, johtopäätösten tekemisessä ja toimenpiteiden tunnistamisessa.  

 

Olet oma-aloitteinen ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät kirjoittamisesta ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä suomen ja englannin kielellä. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot, reagoit ja pystyt tuomaan oman osaamisesi ja näkemyksesi tiimin käyttöön. Hahmotat kokonaisuuksia ja tunnistat riippuvuudet asioiden välillä. Pystyt keksimään luovia ratkaisuja ongelmiin, ja kehität omaa osaamistasi. Ymmärrät tukemaasi liiketoimintaa, ja liiketoiminnalliset tavoitteet ja tuloksellisuus ohjaavat tekemistäsi. 

 

Etsimme hakemuksestasi

  • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kieli ja tulet hyvin toimeen englannilla.
  • Ammattikorkeakoulututkinto viestinnästä ja/tai markkinoinnista tai vastavalmistunut VTM/KTM
  • Vähintään 1-3 vuoden työkokemus markkinointiviestinnän tehtävistä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme innostavan työympäristön, ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää digitaalista viestintää OP Ryhmän suurimmassa vähittäispankissa ja monipuoliset edut. Pääset osaksi energistä tiimiä, jossa kokeillaan rohkeasti uutta. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin monin tavoin ja saat työntekijänä erinomaiset henkilöstöedut.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet yhdessä ohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 1.3.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Afflecht, p. 050 506 7642 maanantaina 22.2. klo 15-16 ja tiistaina 23.2. klo 15-16.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.