(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Haemme MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

Haemme energistä markkinointisuunnittelijaa Varman kiinteistöjen markkinointiin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tuet liiketoimintaa suunnittelemalla ja toteuttamalla monipuolista toimitilojen ja vuokra-asuntojen markkinointiviestintää, erityisesti digitaalisin keinoin. Kehität markkinointia aktiivisesti liiketoiminnan tarpeiden ja markkinatilanteen muutosten mukaisesti. Työskentelet kiinteistöosaston lisäksi tiiviissä yhteistyössä muun markkinointitiimin ja viestintäosaston asiantuntijoiden kanssa, sekä ohjaat ulkoisten kumppaneiden toimintaa.

Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen toimija ja nautit vaihtelevasta ja nopeatempoisesta työstä. Sinulla on hyvä kyky hahmottaa kokonaisuuksia, sekä loistavat organisointitaidot. Useat langat pysyvät vaivatta käsissäsi muuttuvissakin tilanteissa. Lähestyt markkinointia analyyttisesti ja sinulla on hyvää ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin keinoista ja mahdollisuuksista sekä suoraan myynnin tekemiseksi, että vahvojen liidien keräämiseksi. Kykenet ketterästi itsenäiseen asiakaslähtöiseen sisällöntuotantoon; monipuoliset viestinnän taidot eri kanavissa ovatkin sinulla hyvin hallussa. Sinulla on myös kokemusta erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä.

Tarjoamme sinulle osaavat kollegat, innostavan esimiehen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Osaamisen ja kokemuksen jakaminen on meillä peruspolttoainetta. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjen sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi to 2.7. ja pe 3.7. klo 15-17, p. 010 244 3176 sekä markkinoinnista vastaava johtaja Hanna Haikonen ke 1.7. klo 15-16 ja to 2.7. klo 9-10  p. 040 843 1094.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 5.7.2020.