(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Kansanvalistusseura (KVS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme viestintä- ja markkinointitiimiimme
markkinointisuunnittelijaa.

Teetkö koukuttavaa markkinointia ja tiedät, miten sisältöjen, kampanjoiden ja tapahtumien vaikuttavuutta arvioidaan ja kehitetään? Etsimme markkinoinnin osaajaa KVS-säätiön viisihenkiseen viestintä- ja markkinointitiimiin.

Saatat olla tuleva työkaverimme, jos olet kiinnostunut digimarkkinoinnista ja ymmärrät, miten eri kohderyhmät tavoitetaan. Olet hyvä kirjoittamaan ja versioimaan sisältöä eri kanaviin, kuten someen, uutiskirjeisiin ja verkkojulkaisuihin.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa asiakkuuksien hallintaa, somen ylläpitoa ja sisällöntuotantoa verkkoon sekä kampanjoiden suunnittelua ja tapahtumatuotantoa.

Tuot mukanasi markkinoinnin osaamista koko tiimin ja työyhteisön käyttöön. Teet vahvoista ja tunnetuista brändeistämme entistä tunnetumpia. 
 

Toivomme sinulta erityisesti

  • markkinoinnin automaation ymmärrystä 
  • analytiikan ja hakukoneoptimoinnin osaamista 
  • konseptiajattelua ja ymmärrystä brändinhallinnasta 
  • ohjelmistojen monipuolista hallintaa 
  • asiakaslähtöistä ajattelua 
  • hyvää suomen kielen kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme, jos sinulla on graafista tai kuvallista osaamista.

Tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi. KVS on sitoutumaton säätiö ja sivistyksen peloton puolustaja. Viestintä- ja markkinointitiimissä kannustetaan uuden kokeiluun ja rohkeisiin ideoihin. Toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä, ja meillä on mahdollista tehdä myös etätyöpäiviä. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30. maaliskuuta kello 23:59 tämän linkin kautta: bit.ly/kvs_markkinointi

Vaalimme työyhteisössämme monimuotoisuutta, ja uskomme, että hyvään porukkaan tarvitaan ihmisiä mahdollisimman monenlaisista taustoista. Rekrytoinnin ensimmäinen vaihe on nimetön. Haastattelut etänä järjestämme 1., 2. ja 6. huhtikuuta.

Toivottavasti tapaamme pian! Lue lisää: kvs.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Lauri Tuomi p. 050 4769 977. Jos haluat kuulla tarkemmin viestintä- ja markkinointitiimistä, lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Annu Griñan p.  040 7594 532.