(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme nyt Lempäälään Rakentamisen liiketoimintaan

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus.

Olet innokas sisällöntuottaja ja taitava kirjoittaja, joka ei säikähdä teknisiäkään tekstejä. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka ja teet työsi huolellisesti. Tehtävänäsi ovat erilaiset markkinointiviestinnälliset toimeksiannot ja sisällöntuotanto B2B-liiketoiminnossamme. Tuotat markkinointimateriaaleja ja osallistut kampanjoiden luomiseen. Osallistut verkkosivujemme ylläpitoon ja kehittämiseen. Lisäksi tehtävässä toimit aktiivisesti yhteistyössä sisäisesti eri toimintojen kuten myynnin, tuotehallinnan ja tuotekehityksen kanssa. Olet osa ammattimaista ja innokasta markkinointitiimiämme.

 

Osaamisedellytykset:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Vähintään kaksi vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Joustavuutta, tarkkuutta ja kykyä ratkoa ongelmatilanteita systemaattisesti, tiukoista aikarajoista huolimatta
  • Itsenäinen ja rohkea asenne
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median tarvittavien julkaisujärjestelmien ja ohjelmien hallinta
  • CS-paketin perusteet; erityisesti Photoshop
  • Valokuvaustaito ja videoeditointiosaaminen lasketaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten ja harrastusvuorojen kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää tästä linkistä: 100-vuotias Kiilto kehittää työhyvinvointia määrätietoisin askelin.

Lisätietoa tehtävästä antaa 7.2.2020 klo 9-11 ja 12.2.2020 klo 9-11 Markkinointipäällikkö Hanna Alamylläri, puh. +358 40 711 8166. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 16.2.2020.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 3.3.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.