(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Pohjola Sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Etsimme Helsinkiin markkinointisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävästä

Suunnittelet ja toteutat Pohjola Sairaalan monikanavaista, asiakashankintaa tukevaa ja yrityksen tunnettuutta parantavaa markkinointiviestintää brändilinjan mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset markkinointiviestinnän tehtävät suunnittelusta toteutukseen niin digitaalisissa kuin perinteisissä kanavissa. Osallistut myös tapahtumien järjestämiseen.

Odotamme

Odotamme sinulta 3-5 vuoden kokemusta tuloksekkaasta B2C–markkinoinnista ja markkinoinnin kehittämisestä sekä vähintään kaupallisen alan ammattikorkeakoulututkintoa. Olet tavoitteellisesti töitä tekevä, toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa oppia jatkuvasti uutta erityisesti digimarkkinoinnin saralla.

Ymmärrät markkinoinnin strategiset tavoitteet, mutta olet myös tehokas käytännön toteuttaja. Sinulla on halua ja näkemystä kehittää tekemistä systemaattisesti tulosten perusteella. Kokemuksesi urheilumarkkinoinnista on eduksesi. Toivomme, että sinäkin olet tärkeän kohderyhmämme tavoin kiinnostunut urheilusta ja liikunnallisesta elämäntavasta lajista riippumatta.

Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Pääset rakentamaan toimintamme tueksi jatkuvan markkinoinnin mallia, jolla kasvatamme Pohjola Sairaalan tunnettuutta ja vuorovaikutusta kohderyhmiemme kanssa. Sinua odottaa iloinen, moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. Saat tueksesi myös OP Ryhmän markkinoinnin ja brändin rakentamisen osaajat.

Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi.

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Päivi Saloon puh 050 486 0152, 27.8 klo 15-17 ja 4.9 klo 9-11.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 8.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.