(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Haemme nyt Taideyliopiston viestintä- ja kumppanuuspalveluihin

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Markkinointisuunnittelijana työskentelet osana viestintäpalveluiden Sibelius-Akatemian viestintätiimiä. Vastaat Sibelius-Akatemian markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta osana Taideyliopiston markkinointia, ja osallistut viestinnän sisällöntuotantoon.

Toteutat markkinointia pääasiassa tuottamalla sisältöä sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivuille. Sinulla on kokemusta ja näkemystä markkinoinnin kehittämisestä nopeasti muuttuvassa some- ja mediakentässä ja siitä, kuinka markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuutta parannetaan analytiikan avulla. Kokeilet ja testaat mielelläsi uusia markkinointiratkaisuja ja kehität myös uusia markkinoinnin toimintamalleja yhteisön käyttöön. Et kaihda käytännön tekemistä ja vastaat myös mielelläsi päivittäisiin viestinnän palvelupyyntöihin. Teet tarvittaessa luontevasti myös mediaviestintää ja toimittajakontaktointia. Työskentelet tavoitteellisesti ja tehokkaasti, ja otat vastuun projektien vetämisestä ja niiden onnistumisesta. 

Työskentelyotteesi on aikaansaava, oma-aloitteinen ja yhteisöllisyyttä rakentava. Olet ratkaisukeskeinen ja joustava tiimipelaaja, joka osaa rohkeasti katsoa asioita uusista näkökulmista ja kyseenalaistaa vallitsevia käytäntöjä. Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asioiden läpivientikyky myös paineisissa tilanteissa ovat oleellisia tehtävässä onnistumiseksi.  Hienoa, jos sinulla on lisäksi omakohtaista kosketusta musiikkiin tai taidekenttään.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta ja näkemystä markkinoinnista ja siihen liittyvästä sisällöntuotannosta, kuten uutiskirjeet, some- ja verkkojutut, esitteet sekä videokerronta ja -editointi.
  • Tiimityötaitoa, avoimuutta ja innostuneisuutta uusien toimintatapojen kokeilemiseen sekä muiden kannustamiseen ja rohkaisemiseen. Osaat toimia myös muutosagenttina. 
  • Kokemusta kokonaisvaltaisesta projektinjohtamisesta ja paineensietokykyä.
  • Kykyä puhaltaa yhteen hiileen ja pelata yhdessä eri taustoista tulevien työyhteisön jäsenten kanssa. 
  • Kykyä tuottaa tavoitteellista sisältöä sosiaalisen median kanaviin esim., Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ja LinkedIn sekä mukaan lukien maksettu markkinointi näissä kanavissa.
  • Kokemusta analytiikan ja mittaamisen hyödyntämisestä markkinoinnin kehittämisen pohjana. 
  • Kokemusta onnistuneista markkinointikampanjoista, mielellään myös kansainvälisistä.
  • Kokemusta keskeisimpien julkaisujärjestelmien käytöstä.
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja kiitettävää englannin kielen taitoa.
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän Taideyliopiston uudistuvassa palveluorganisaatiossa. Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 9. Kuukausipalkka muodostuu lisäksi henkilökohtaisen suorituksen perusteella.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen siba.kirjaamo(at)uniarts.fi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin keskiviikkona 4.9.2019. Merkitse hakemuksesi otsikkoon ”Markkinointisuunnittelija”. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään automaattinen saapumisilmoitus.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Merja Enroos maanantaina 26.8.2019 klo 16–17 ja maanantaina 2.9.2019 klo 14-15. Puh. 040 710 4280.

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. 

Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät. Sibelius-Akatemia vastaa musiikin alan ylimmästä opetuksesta Suomessa ja kouluttaa itsenäiseen taiteelliseen työhön kykeneviä taiteilijoita, pedagogeja ja musiikin asiantuntijoita.