(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

TARTU KUNNON TYÖHÖN

Hei markkinoinnin ammattilainen, sykkiikö sydämesi liikunnalle, hyvinvoinnille ja tavoitteelliselle monikanavaiselle markkinoinnille?

Tule meille aktiiviseen joukkoomme

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAKSI 28.2.2020 asti (sijaisuus jatkuu todennäköisesti pidempään)

Markkinointisuunnittelijana tehtävänäsi on tavoittaa uusia asiakkaita ja innostaa nykyisiä asiakkaitamme palveluidemme pariin. Käytössäsi sinulla on UniSportin ja kumppaniyliopistojen monet kanavat.

Tehtäviisi kuuluvat:

 • markkinointistrategian suunnittelu, budjetointi ja toteuttaminen
 • digimarkkinointi ja digitaalisten asiointipolkujen kehittäminen
 • sisällöntuotanto nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin  
 • liikuntakeskusten markkinointivastaavien työnohjaus
 • markkinointi- ja asiakastapahtumien suunnittelu ja organisointi.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos

 • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, tradenomi tms.) sekä vähintään kahden vuoden kokemus monipuolisista markkinoinnin tehtävistä, etenkin digitaalisesta markkinoinnista.
 • Innostut myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakkaiden aktivoimisesta.
 • Tunnet markkinointilaskelmat, olet kiinnostunut analytiikasta ja hyödynnät niitä aktiivisesti työssäsi.
 • Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on kokemusta ja paloa kirjoittamiseen digitaalisissa kanavissa sekä hyvä visuaalinen silmä.
 • Sinulla on kokemusta digitaalisten työkalujen käytöstä (esim. Mailchimp, Drupal. Facebook Business Manager, Google Analytics, Adobe), ehkä jopa markkinoinnin automaatiosta.
 • Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi työskentelytyylisi on dynaaminen, pidät mielellään monta lankaa käsissäsi, etkä hätkähdä muuttuvissa tilanteissakaan.

Palkkasi asettuu 2.700-3.000 euroon kuukaudessa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme liikuntaedun ja muut UniSportin ja Helsingin yliopiston henkilöstöedut. Lisätietoja tehtävästä antaa pe 14.6.2019 klo 8-10 ja ma 17.6.2019 klo 15-17 myynti- ja markkinointipäällikkö Hannele Pulliainen p. 050 576 2923, s-posti: hannele.pulliainen(at)helsinki.fi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen yliopiston verkkosivujen kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/markkinointisuunnittelija-unisporttiin viimeistään 25.6.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot: hr-unisport(at)helsinki.fi.

UniSport on virkeä kaupunkilaisten liikuntakeskus. Toimimme Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, Personal Training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus, haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on jo yli kaksisataa.