(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on noin 1 650 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Viestintäpalvelujen Mediapaja-tiimi vastaa julkaisuviestinnästä, osallistuu messujen ja tapahtumien järjestämiseen, hoitaa muita markkinointiin liittyviä asioita, tekee graafista suunnittelua ja taittaa Maanmittauslaitoksen julkaisemat lehdet. Viestintäpalvelut-vastuualueeseen kuuluu myös verkkoviestinnän kehittäminen, päivittäis- ja julkaisuviestintä, viestinnän konsultointi ja käännöspalvelut. Päivittäisviestintä kattaa työyhteisö-, media- ja konserniviestinnän. Lisäksi viestimme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Tehtävän kuvaus

Haemme markkinointisuunnittelijaa Viestintäpalvelujen Mediapajan viiden hengen iloiseen tiimiimme.

Tehtäviisi kuuluu Maanmittauslaitoksen markkinoinnin suunnittelu, osallistuminen Maanmittauslaitoksen messujen ja tapahtumien suunnitteluun sekä toteutukseen. Lisäksi osa tehtäviäsi on liikelahjojen ideointi ja niiden hankinta. Tuotat myös markkinointiaineistoa InDesign- ja Photoshop-sovelluksilla.

Hakijalta odotamme

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa ja kokemusta markkinoinnista, erityisesti näyttöjä tapahtumajärjestelyistä.

Työssä onnistuminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Selviydyt työtehtävistäsi hallitusti myös kiireellisissä aikatauluissa. Käytät työssäsi sujuvasti InDesign- ja Photoshop-sovelluksia.

Sovit mahtavasti Mediapaja-tiimiin, jos olet myönteisesti ajatteleva, pulpahteleva ideoija, toimeen tarttuva ja huumorintajuinen ihminen. Sinua odottaa kaltaisesi tiimi.

Työssä tarvittava kielitaito

Sujuva kirjallinen ja suullinen suomi ja englanti.

Palkkaus

Palkka määräytyy Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 8 mukaisesti (2426,59 /kk). Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuva palkanosa, joka voi olla enintään 45 % vaativuuteen perustuvasta palkanosasta.

Edut

Olemme moderni työpaikka. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta luottamuksen hengessä. Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä erittäin hyväksi. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän hakeminen

Hae paikkaa 30.1.2019 klo 16:15 mennessä https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=30-499-2018

Lisätietoja tehtävästä

Mervi Laitinen
viestintäpäällikkö
+358 40 061 8297
mervi.laitinen@maanmittauslaitos.fi