(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Sanoma Digital

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018

Kun aika on tulla töihin Oikotielle...

Oikotie on luotettava ja tehokas markkinapaikka ja mukana elämän suurissa valinnoissa. Tässä roolissa pääset tekemään markkinointia, jolla on merkitystä lähes kaikille suomalaisille. Haemme nyt markkinointisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.1.2019-7.1.2020 (tarkemmat aloitus- ja lopetusajat neuvoteltavissa).

Markkinointisuunnittelijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erityisesti digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä Oikotie Työpaikoille ja Asunnoille. Tehtävässä tarvitaan laaja-alaista modernin markkinoinnin osaamista eri kanavista, ymmärrystä ja kokemusta tuloksekkaasta B2C- ja B2B-markkinoinnista sekä kokemusta sisältömarkkinoinnista ja monikanavaisen markkinoinnin toteuttamisesta.

Pääset mukaan huippujengiin ja toivomme, että olet yhteistyökykyinen, aikaansaava ja autat omalta osaltasi tiimiämme pääsemään huipputuloksiin. Innostut myös käytännön toteuttamisesta sekä pienistä markkinointitoimenpiteistä ja autat meitä suunnittelemaan ja toteuttamaan laadukkaita aineistoja ja toimenpiteitä eri kohderyhmille.

Toivomme, että sinulla on vahva kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja markkinoinnin eri järjestelmistä (esim. Adform, Facebook, markkinoinnin automaatio) sekä kokemusta tuloksekkaasta B2C- ja B2B –markkinoinnista, kykyä tuottaa sujuvaa markkinointitekstiä ja hyvät kuvankäsittelytaidot sekä kaupallisen alan koulutus (KTM tai vastaava).

Tarjoamme mukavan, rennon työympäristön sekä modernin ja viihtyisän työpisteen Ruoholahdessa. Meillä on myös hyvät henkilöstöedut ja osana Suomen johtavaa mediataloa Sanomaa, tarjoamme myös hyvät kehitysmahdollisuudet. Pääset mukaan kivaan tiimiin ja tekemään markkinointia, joka koskettaa lähes kaikkia suomalaisia.

Kiinnostuitko?  Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 16.12. täyttämällä sähköinen hakulomake. Käynnistämme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Saarela, Markkinointijohtaja, Sanoma Digital puh. 0400 600998.