(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Tule meille pitämään koneet liikkeessä! Haemme Koneosapalveluun markkinointisuunnittelijaa tuomaan uusia tuulia markkinointiimme ja vauhdittamaan liiketoimintamme kasvua.

Työskentelet markkinointipäällikön työparina ja sinulla on mahdollisuus kehittyä markkinoinnin todelliseksi moniosaajaksi. Teet myös yhteistyötä myyntiorganisaatiomme, yhteistyökumppaneidemme ja mainostoimiston kanssa.

Toivomme, että sinulla on ymmärrystä ja kokemusta b-to-b markkinoinnista sekä kykyä viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Lisäksi arvostamme kokemusta ainakin jostain seuraavista: suoramarkkinointi, media- ja digimainonta, tapahtumamarkkinointi, markkinointisisältöjen tuottaminen. Luonnollisesti osaat työskennellä itsenäisesti sekä vahvalla tekijäasenteella.

Pääasiallinen toimipiste on Mänttä-Vilppulassa, mutta työnkuvaan sisältyy myös tehtäviä Kuopion ja Lappeenrannan myymälöissä sekä matkustamista kotimaassa esim. messujen yhteydessä. Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme sinulle rennon rempseän työyhteisön, jossa työtä tehdään tosissaan, muttei totisena. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, ja koko henkilöstömme on muun muassa laajan ja kattavan vakuutusturvan piirissä. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Koneosapalvelun kanssa.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus linkin kautta viimeistään 22.10.2018. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852.